Aktivitetsanalyse

  • Kender I udnyttelsesgraden af jeres kontorfaciliteter?
  • Flere medarbejdere arbejder hjemmefra, har I så behov for færre kvadratmeter?
  • Har I overvejet flexible seating, aktivitetsbaseret arbejdspladser eller andre hybride arbejdsformer?

 

I RELOC er vi specialister i at finde svar på disse spørgsmål via aktivitetsanalyser og rådgivning!

En arbejdsplads står aldrig stille, den er i konstant forandring. Det samme gælder arbejdsformer og arbejdskulturen. Den hybride arbejdsform anvendes i højere og højere grad på de danske arbejdspladser og sætter nye krav til faciliteterne, ledelsen og medarbejderne.

Ønsker I at ændre på jeres arbejdsplads eller arbejdsform, er det essentielt med en grundig forståelse for arbejdskulturen og anvendelse af faciliteterne for at opnå en succesfuld omstrukturering. I RELOC er vi eksperter i at rådgive vores kunder i, hvad de skal være opmærksomme på som ledelse, samt hjælpe med hvordan nye ændringer skal implementeres. Dette gør vi via vores aktivitetsanalyse.

Med udgangspunkt i jeres aktuelle situation og behov, udfører vi i RELOC en analyse af abejdspladsen. Denne består af to dele: En grundig kapacitetsmåling af arbejdspladsens faciliteter såsom skriveborde, møderum, flexrum o.lign. baseret på både grafer samt heatmaps. Dette kombineres med interviews eller spørgeskemaer med medarbejderne for at få en forståelse for deres hverdag og udfordringer. Ud fra dette udarbejdes en alsidig rapport, der giver indsigt i nuværende belægning og anvendelse af arbejdspladsen, samt udviklingsmuligheder både i forhold til indretning, faciliteter, arbejdsformer og arbejdskultur.

Hvis du vil høre mere, kan du kontakte Brian Maintz Andersen på +45 2321 5268 eller sende en mail til bma@reloc.dk

RELOC A/S
Islevdalvej 110
2610 Rødovre

RELOC A/S
P. O. Pedersens Vej 28
8200 Aarhus N

(+45) 2321 5268
info@reloc.dk
CVR-nr: 27270840